Skip to content

Inred med träd!

januari 25, 2011

Träd i inredningen kan vara ett mycket livfullt inslag. Särkilt så här innan våren har börjat slå ut och trädgården fortfarande är täckt av snö ger det en extra känla av att att befinna sig i naturen att ha små träd inne i sitt hem. Det finns många olika typer att välja mellan, beroende på vilken storlek man föredrar och om man vill ha ett fruktträd eller inte.

fikusträd

Fikusträd

Fikusträd är sådana träd som passar bra i hemmet. Ett exempel på sådant är Benjamin Ficus. Det här är det mest populära trädet att ha i hemmet. Fikusträd tycker generellt inte om förändringar, så försök att hålla jämn temperatur och ljus i det rummet du har ditt fikusträd.

Citronträd

Citronträd

Citronträd är också en vanlig sorts inomhusträd. Det är en tålig växt som mår bra av mycket sol. Rötterna blir inte särklilt djupa så regelbunden vattning behövs. Om blad och blommor börjar lossna så vet du att ditt citronträd behöver mer vatten.

Lycka till!

 
 
 
 
Foto: 1. flickr_robert_couse-baker 2. flickr_LOLren

One Comment leave one →
  1. oktober 16, 2012 8:31 f m

    Hurrah! At last I got a webpage from where I know how to really take valuable facts concerning my study and knowledge.|

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: